Praktische info - De docent

Mireille kwam in 2006 in aanraking met yoga. Op zoek naar rust in haar leven door haar hectische baan als management-assistente en haar gezin, kwam ze uit bij yoga. In eerste instantie volgde ze af en toe een les. Totdat ze merkte hoeveel yoga voor haar deed, zowel fysiek als mentaal.

Al heel snel besloot ze een stap verder te gaan en de docentenopleiding voor Ashtanga Vinyasa Yoga bij Yogamoves in Utrecht te gaan doen. In 2009 haalde zij haar wereldwijd erkende RYT-300 certificaat. Inmiddels kan ze zich een leven zonder yoga niet meer voorstellen.

Ze vindt haar inspiratie bij docenten als Katiza Satya, Shiva Rea, Max Strom, Sarah Powers en David Swenson. Om haar kennis te verdiepen, volgt ze nog regelmatig workshops in Vinyasa- en Asthanga yoga van nationale- en internationale yoga docenten.

Mireille omarmt de creatieve vorm van yoga en ziet yoga als een manier om vrijheid te ervaren, zowel op de mat als in het dagelijks leven. Toen niets leek te werken, heeft yoga Mireille geholpen bij het herstellen van een ernstige aangeboren rug afwijking (scoliose). Hierdoor heeft zij een bijzondere belangstelling ontwikkeld voor de therapeutische mogelijkheden van yoga en het natuurlijke, zelfherstellende vermogen van het lichaam. In haar lessen stelt zij daarom, naast plezier, veiligheid voorop en benadrukt ze een aandachtige benadering van de houdingen. Tegelijkertijd word je tijdens haar lessen aangemoedigd om je grenzen te verruimen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mireille staat bekend om haar enthousiasme, haar toewijding en haar compassie. Haar lesstijl is positief, precies en toegankelijk en gaat uit van jouw mogelijk- heden en het ontplooien van jouw potentieel. De focus van de lessen ligt op het ontdekken van jouw eigen kracht, door verbinding te maken met je hart en door meer inzicht te verkrijgen in de werking van je lichaam. Dit zijn belangrijke sleutels die je helpen om je yogabeoefening te verdiepen, om je goed te voelen in je lichaam en je blik op de wereld te verruimen.