Yoga stijlen - De kracht van Power- Asthanga Yoga


Poweryoga is, zoals de naam al aangeeft, een krachtige vorm van yoga die zowel lichamelijke als mentale voordelen heeft. Deze is afgeleid van Asthanga yoga. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van kracht, conditie en souplesse, maar tegelijkertijd geeft de les balans, rust en energie. Het is een uitstekende manier om een sterk en gezond lichaam te krijgen.

Ontspanning door inspanning

Poweryoga is een uitdagende en dynamische vorm van yoga die afgeleid is van Ashtanga Yoga. Tijdens de les wordt er door lichamelijk hard te werken naar ontspanning toe gewerkt.

Voor wie is Power- Asthanga Yoga?

Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een fysieke training in combinatie met geestelijke ontspanning. 

Werk op je eigen niveau

Poweryoga is een aangename en intensieve manier van bewegen. Vaak wordt gedacht dat yoga zweverig is en dat men tijdens een les “alleen maar ademhaalt”. Bij Poweryoga is dat anders, het uitvoeren van een serie yoga houdingen vergt concentratie en inspanning. Toch is Poweryoga yoga voor vrijwel iedereen geschikt, omdat je de verschillende houdingen kunt aanpassen. Daardoor werk je altijd op je eigen niveau en komen kracht en souplesse vanzelf.